"Could not fetch new Headers"


I am getting an error msg saying..."Could not fetch new headers in the inbox
for imap.aol.com. An Unknown error occured. Please save and restart
program." Can you tell me what this means ? Also, I still can not purge
messages marked for deletion. It says I have to be online to permenantly
delete msgs but I AM ONLINE. How can I purge msgs marked for deletion
(w/strikethru).

Thank you,


Sponsored Links:



I am using Outlook 2002. I have AOl. I have about 700 emails in outlook.
When I try to open an email I see "fetching new headers" and the email won't
open. What can I do to correct this problem?




Hello,
I finished installing an IMAP account, I have Outlook 2000.
I'm getting this error message: "could not fetch new headers in the inbox
for




Hello,
I finished installing an IMAP account, I have Outlook 2000.
I'm getting this error message: "could not fetch new headers in the inbox
for bp@.....com. An unknown error has occurred."
Does anyone know how I can get rid of it?

Any help will be appreciated it.




I am using outlook on about 50 computers. Some outlook 2000, some 2002, some
2007, all eityher small business ed or professional ed

I have set up e-mail accounts for all my users with an external host.

I have set up the users to fetch mail via IMAP

My problem is that 3 out of 4 times I get an error saying that outlook could
not fetch IMAP headers. But themnn suddenly it will work.

If I use POP 3 it works witout a hitch. But IMAP only works intermittently.

What could be the cause?




I am receiving a error message while trying to send e-mails from my out box
the server you are connected to is using s security certificate that could
not be verified.

the certificates CN names does not match the passes value

Do you want to conintue using the servce yes or no

Then when I click yes I get the following message???

-- Could not fetch new headersin in the inboxfor imap.gmail.com. an unknown
error has occured. Please save any exiting work and restart the program
Joanne




I am receiving a error message while trying to send e-mails from my out box
the server you are connected to is using s security certificate that could
not be verified.

the certificates CN names does not match the passes value

Do you want to conintue using the servce yes or no

Then when I click yes I get the following message???

-- Could not fetch new headersin in the inboxfor imap.gmail.com. an unknown
error has occured. Please save any exiting work and restart the program
Joanne




After installing Exchange 2003 into an existing Exchange 5.5 environment, I
created a mail-enabled test account and tried connecting to it with Outlook
2003. The profile configuration fails with a "Name could not be resolved.
The name could not be matched to a name in the address list." One odd thing
is that the user appears in the address list but the information store does
not show the new mailbox. I've checked permissions at the OU level (per
article 297801) and made sure the information store was mounted. Any other
suggestions?




I have just upgraded my servers on new hardware, (5 of them) to Windows 2003
Server Standard, at the same time I upgraded my Exchange 2000 to Exchange
2003 by Installing a clean Exchange 2003 on a new server and moving my
mailboxes over. I have reset my external DNS and my firewall to point to the
new servers/names. Although we had a some issues at first we now have access
to all the mailboxes either using Outlook locally or OWA locally or remotely.
However we do have a couple of issues that I just can't seem to find the
right solution for yet. 1. We are getting Event ID's 2012 & 2013 every hour
and 15 minutes or so, the the Warning 2012 states that "SMTP could not
connect to the DNS server '192.168.1.22'. The protocol used was 'UDP'. It may
be down or inaccessible. However whenever I check we connect to the DNS
server at 192.168.1.22 just fine. The only other issue we had with the
migration was with the Public folder and it seems we are having a host header
issue. We don't seem to be having any other problems with the SMTP but this
worries me. Can anyone point me in the right direction to finding out why
these errors are popping up in the Event Viewer.




When I start Outlook 2003, I get a message saying: "Business Contact Manager
for Outlook could not complete your last action or actions. Please try
again." The blue header on the error message says "BUsiness Contact Manager
for Outlook"

When I go to the "Contacts" tab, all my contacts are there, and I can add
new ones, edit old ones and delete any I want.

When I push the mail tab, everything shows up normally and I can compose,
read and delete e-mails. The problem arises when I push the button on the
"To". "CC" or "Bcc" button. Then I get the following error message: "The
messaging interface has returned an unknown error. If the problem persists,
restart Outlook."

If I type in the address, the e-mail works fine. It even autofills.

I'm using XP Home with all updates as of this morning, Windows Office Pro
2003 with all updates as of this morning. I use a fully implemented Windows
Live Care, and also use Ad-Aware, Registry Mechanic. I did a full virus scan
at midnioght last night (the problem has been going on for two days) and I do
a full Ad-Aware scan about three times per week, yesterday afternoon being
the most recent.

Any help greatly appreciated.




Hi,
Attachment does not show on header which usually below cc field but it is in
message body when I create new email in outllook 2003 but another outlook
will attach in header on another machine. Any tips and information will be
appreciated.

Thank you in advance,

Johnny Chow




Hi,
Event ID 7519 (The originating IP address of message with ID
xxxx@domain.com> could not be determined based on its Received headers.) is
logged in several times a day on my Exchange server. The messages originate
from a server that's defined in the Perimeter IP List and Internal IP Range
Configuration. I tried comparing the headers of a message that causes the
event with a message that does not (both coming from the same server) and
they're virtually identifcal. The problem is that the messages sometimes
end up in the recipient's junk folder because Exchange/IMF can't determine
whether the message came from a "trusted" IP or not. How do I troubleshoot
this? 80%-90% emails coming from that same server are not causing the event
to be triggered.

Thanks! :)

J.





Error: occurs when I send/receive I get the object could not be found. So I have contacted my email provider and received the correct incoming and outgoing server information, also I have attempted to create a new profile  and that didn't work, I am using windows 7, internet browser is firefox, and office 2007.

Other pertinent info I can not even see my email accounts on the main screen. Although when I pull up  the settings I can see them there and I have tried sending out a trial attempt and I do receive an email to my account welcoming me to outlook but nothing happens on the screen, no change in the inbox or outbox.

My Antivirus is ESET

Any help is great.

 




Hi,
Event ID 7519 (The originating IP address of message with ID
xxxx@domain.com> could not be determined based on its Received headers.) is
logged in several times a day on my Exchange server. The messages originate
from a server that's defined in the Perimeter IP List and Internal IP Range
Configuration. I tried comparing the headers of a message that causes the
event with a message that does not (both coming from the same server) and
they're virtually identifcal. The problem is that the messages sometimes
end up in the recipient's junk folder because Exchange/IMF can't determine
whether the message came from a "trusted" IP or not. How do I troubleshoot
this? 80%-90% emails coming from that same server are not causing the event
to be triggered.

Thanks!

J.





add-databaseavailabiltygroupserver started on machine NODOG31.
[2010-05-20T19:49:34] add-dagserver started
[2010-05-20T19:49:34] commandline:†††††††† $scriptCmd = {& $wrappedCmd @PSBoundParameters }
[2010-05-20T19:49:34] Option 'Identity' = 'DAG1'.
[2010-05-20T19:49:34] Option 'MailboxServer' = 'NodoG31'.
[2010-05-20T19:49:34] Option 'DatabaseAvailabilityGroupIpAddresses' = ''.
[2010-05-20T19:49:34] Option 'WhatIf' = ''.
[2010-05-20T19:49:34] Process: w3wp w3wp.exe:1076.
[2010-05-20T19:49:34] User context = 'NT AUTHORITYSYSTEM'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'Everyone'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'BUILTINUsers'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'NT AUTHORITYSERVICE'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'CONSOLE LOGON'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'NT AUTHORITYAuthenticated Users'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'NT AUTHORITYThis Organization'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'BUILTINIIS_IUSRS'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'LOCAL'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'IIS APPPOOLMSExchangePowerShellAppPool'.
[2010-05-20T19:49:34]†† Member of group 'BUILTINAdministrators'.
[2010-05-20T19:49:34] Updated Progress 'Validating the parameters.' 2%.
[2010-05-20T19:49:34] Working
[2010-05-20T19:49:34] Mailbox server: value passed in = NodoG31, mailboxServer.Name = NODOG31, mailboxServer.Fqdn = NODOG31.domain.local
[2010-05-20T19:49:34] LogClussvcState: clussvc is Stopped on NODOG31.domain.local. Exception (if any) = none
[2010-05-20T19:49:34] The IP addresses for the DAG are (blank means DHCP): 192.168.3.97
[2010-05-20T19:49:34] Looking up IP addresses for DAG1.
[2010-05-20T19:49:36] Failure while trying to resolve DAG1: threw a SocketException: The requested name is valid, but no data of the requested type was found.
[2010-05-20T19:49:36] Looking up IP addresses for nodog31.
[2010-05-20T19:49:36]†† nodog31 = [ ::1, 192.168.3.94, 172.16.4.94, 172.18.12.94 ].
[2010-05-20T19:49:36] Looking up IP addresses for NODOG31.domain.local.
[2010-05-20T19:49:36]†† NODOG31.domain.local = [ ::1, 192.168.3.94, 172.16.4.94, 172.18.12.94 ].
[2010-05-20T19:49:36] DAG DAG1 has 0 servers:
[2010-05-20T19:49:36] Updated Progress 'Checking if Mailbox server 'NODOG31' is in a database availability group.' 4%.
[2010-05-20T19:49:36] Working
[2010-05-20T19:49:37] GetRemoteCluster() for the mailbox server failed with exception = An Active Manager operation failed. Error: An error occurred while attempting a cluster operation. Error: Cluster API '"OpenCluster(NODOG31.domain.local) failed with 0x6d9. Error: There are no more endpoints available from the endpoint mapper"' failed.. This is OK.
[2010-05-20T19:49:37] Ignoring previous error, as it is acceptable if the cluster does not exist yet.
[2010-05-20T19:49:37] DumpClusterTopology: Opening remote cluster DAG1.
[2010-05-20T19:49:37] DumpClusterTopology: Failed opening with Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.AmGetFqdnFailedN otFoundException: An Active Manager operation failed with a transient error. Please retry the operation. Error: A transient error occurred during discovery of the database availability group topology. Error: The fully qualified domain name for node 'DAG1' could not be found.
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.ActiveManagerServer.AmS erverNameCache.c__DisplayClass1.b__ 0(Object , EventArgs )
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.ActiveManagerServer.AmH elper.RunADOperationEx(EventHandler ev)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.ActiveManagerServer.AmS erverNameCache.ResolveFqdn(String shortNodeName)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.ActiveManagerServer.AmS erverNameCache.GetFqdn(String shortNodeName)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.ActiveManagerServer.AmS erverName..ctor(String serverName)
†† at Microsoft.Exchange.Management.SystemConfigurationT asks.DumpClusterTopology..ctor(String nameCluster, ITaskOutputHelper output)
[2010-05-20T19:49:37] Dumping the cluster by connecting to: DAG1.
[2010-05-20T19:49:37] DumpClusterTopology: Not dumping, since the cluster could not be contacted.
[2010-05-20T19:49:37] The new server (NODOG31) is not a member of a cluster, nor are the other servers (if there are any other servers).
[2010-05-20T19:49:37] The computer account DAG1 does not exist.
[2010-05-20T19:49:37] According to GetNodeClusterState(), the server NODOG31 is NotConfigured.
[2010-05-20T19:49:37] InternalValidate() done.
[2010-05-20T19:49:37] Updated Progress 'Adding server 'NODOG31' to database availability group 'DAG1'.' 6%.
[2010-05-20T19:49:37] Working
[2010-05-20T19:49:37] Connecting to server 'NODOG31.domain.local' via WMI...
[2010-05-20T19:49:37] Fetching the network adapters and including the ones without default gateways.
[2010-05-20T19:49:38] NODOG31.domain.local has an address: 192.168.3.94/24 default gateway(s)=192.168.3.1 [valid]
[2010-05-20T19:49:38] IP address derived that's suitable for clustering DHCP/IPv6: 192.168.3.0/24.
[2010-05-20T19:49:38] NODOG31.domain.local has an address: 172.18.12.94/24 default gateway(s)= [valid]
[2010-05-20T19:49:38] IP address derived that's suitable for clustering DHCP/IPv6: 172.18.12.0/24.
[2010-05-20T19:49:38] NODOG31.domain.local has an address: 172.16.4.94/24 default gateway(s)= [valid]
[2010-05-20T19:49:38] IP address derived that's suitable for clustering DHCP/IPv6: 172.16.4.0/24.
[2010-05-20T19:49:38] The address 192.168.3.97 falls under the network (192.168.3.0/24).
[2010-05-20T19:49:38] Updated Progress 'Forming cluster named 'DAG1' on server 'NODOG31'.' 8%.
[2010-05-20T19:49:38] Working
[2010-05-20T19:49:38] Forming cluster named 'DAG1' on server 'NODOG31'. The cluster address is/are [192.168.3.97], and the cluster network prefix length is/are [24].
[2010-05-20T19:49:53] The following log entry comes from a different process, run on machine 'NODOG31'. BEGIN
[2010-05-20T19:49:53] [2010-05-20T19:49:38] Updated Progress 'Forming cluster named 'DAG1' on server 'nodog31'.' 2%.
[2010-05-20T19:49:38] Working
[2010-05-20T19:49:38] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseInitialize, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 5, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:38] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseInitialize, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 5, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:38] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateNodeState, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 10, szObjectName = NODOG31.domain.local, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:38] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateNodeState, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 10, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:38] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseQueryClusterNameAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 15, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:38] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseQueryClusterNameAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 15, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:38] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateClusterAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 21, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateClusterAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 21, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseConfigureClusterAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 26, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseConfigureClusterAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 26, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateNetft, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 31, szObjectName = NODOG31.domain.local, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateNetft, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 31, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateClusDisk, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 36, szObjectName = NODOG31.domain.local, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateClusDisk, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 36, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:39] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseConfigureClusSvc, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 42, szObjectName = NODOG31.domain.local, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:43] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseConfigureClusSvc, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 42, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:43] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseStartingClusSvc, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 47, szObjectName = NODOG31.domain.local, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:43] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseStartingClusSvc, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 47, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:43] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseFormingCluster, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 52, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:45] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseFormingCluster, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 52, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:45] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseAddClusterProperties, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 57, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:45] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseAddClusterProperties, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 57, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:45] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateResourceTypes, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 63, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:49] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateResourceTypes, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 63, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:49] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateGroups, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 68, szObjectName = Cluster Group, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:49] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateGroups, ePhaseType = ClusterSetupPhaseContinue, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 68, szObjectName = Available Storage, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:49] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateGroups, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 68, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:49] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateIPAddressResources, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 73, szObjectName = Cluster IP Address, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateIPAddressResources, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 73, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateNetworkName, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 78, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseCreateNetworkName, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 78, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseQueryClusterNameAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 84, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseQueryClusterNameAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 84, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateClusterNameAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 89, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateClusterNameAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseFatal, dwPercentComplete = 89, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x5 )
[2010-05-20T19:49:51] Found a matching exception: Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagTaskComputerA ccountCouldNotBeValidatedAccessDeniedException: A server-side database availability group administrative operation failed. Error: The computer account 'DAG1' could not be validated. Access was denied. Check that the current user (NT AUTHORITYSYSTEM) has permissions to create computer accounts in the domain or to claim the computer account.
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseValidateClusterNameAccount, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseFatal, dwPercentComplete = 89, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x5 )
[2010-05-20T19:49:51] Found a matching exception: Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagTaskComputerA ccountCouldNotBeValidatedAccessDeniedException: A server-side database availability group administrative operation failed. Error: The computer account 'DAG1' could not be validated. Access was denied. Check that the current user (NT AUTHORITYSYSTEM) has permissions to create computer accounts in the domain or to claim the computer account.
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseFailureCleanup, ePhaseType = ClusterSetupPhaseStart, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 89, szObjectName = Cluster Group, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseFailureCleanup, ePhaseType = ClusterSetupPhaseContinue, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 89, szObjectName = Cluster IP Address, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:51] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseFailureCleanup, ePhaseType = ClusterSetupPhaseContinue, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 89, szObjectName = NODOG31.domain.local, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:53] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseFailureCleanup, ePhaseType = ClusterSetupPhaseContinue, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 89, szObjectName = DAG1, dwStatus = 0x0 )
[2010-05-20T19:49:53] ClusterSetupProgressCallback( eSetupPhase = ClusterSetupPhaseFailureCleanup, ePhaseType = ClusterSetupPhaseEnd, ePhaseSeverity = ClusterSetupPhaseInformational, dwPercentComplete = 89, szObjectName = , dwStatus = 0x0 )

[2010-05-20T19:49:53] The operation wasn't successful because an error was encountered. You may find more details in log file "C:ExchangeSetupLogsDagTasksdagtask_2010-05-20_19-49-34.236_add-databaseavailabiltygroupserver.log".
[2010-05-20T19:49:53] WriteError! Exception = Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagTaskOperation FailedException: A server-side database availability group administrative operation failed. Error: The operation failed with message: The computer account 'DAG1' could not be validated. Access was denied. Check that the current user (NT AUTHORITYSYSTEM) has permissions to create computer accounts in the domain or to claim the computer account. ---> Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagTaskComputerA ccountCouldNotBeValidatedAccessDeniedException: A server-side database availability group administrative operation failed. Error: The computer account 'DAG1' could not be validated. Access was denied. Check that the current user (NT AUTHORITYSYSTEM) has permissions to create computer accounts in the domain or to claim the computer account.
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.ClusApi.AmCluster.Creat eExchangeCluster(String clusterName, AmServerName firstNodeName, String[] ipAddress, UInt32[] ipPrefixLength, IClusterSetupProgress setupProgress, IntPtr context, Exception& failureException, Boolean throwExceptionOnFailure)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagHelper.Create DagCluster(String clusterName, AmServerName firstNodeName, String[] ipAddresses, UInt32[] netmasks, String& verboseLog)
†† --- End of inner exception stack trace (Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagTaskComputer AccountCouldNotBeValidatedAccessDeniedException) ---
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagHelper.ThrowD agTaskOperationWrapper(Exception exception)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.DagHelper.Create DagCluster(String clusterName, AmServerName firstNodeName, String[] ipAddresses, UInt32[] netmasks, String& verboseLog)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.ReplayService.ReplayRpc Server.c__DisplayClass2e.b__2 d()
†† at Microsoft.Exchange.Data.Storage.Cluster.HaRpcExcep tionWrapperBase`2.RunRpcServerOperation(String databaseName, RpcServerOperation rpcOperation)
†† --- End of stack trace on server (NODOG31.domain.local) ---
†† at Microsoft.Exchange.Data.Storage.Cluster.HaRpcExcep tionWrapperBase`2.ClientRethrowIfFailed(String databaseName, String serverName, RpcErrorExceptionInfo errorInfo)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.ReplayRpcClientW rapper.RunRpcOperationDbName(String serverName, String databaseName, Int32 timeoutMs, ReplayRpcClient& rpcClient, IHaRpcExceptionWrapper rpcExceptionWrapperInstance, InternalRpcOperation rpcOperation)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.ReplayRpcClientW rapper.RunRpcOperation(String serverName, Nullable`1 dbGuid, Int32 timeoutMs, ReplayRpcClient& rpcClient, IHaRpcExceptionWrapper rpcExceptionWrapperInstance, InternalRpcOperation rpcOperation)
†† at Microsoft.Exchange.Cluster.Replay.ReplayRpcClientW rapper.RunCreateCluster(AmServerName rpcServerName, String clusterName, AmServerName firstNode, String[] ipaddrs, UInt32[] netmasks, String& verboseLog)
†† at Microsoft.Exchange.Management.SystemConfigurationT asks.AddDatabaseAvailabilityGroupServer.FormCluste r()
[2010-05-20T19:49:53] Updated Progress 'Done!' 100%.
[2010-05-20T19:49:53] COMPLETED
add-databaseavailabiltygroupserver explicitly called CloseTempLogFile().







I've tried pre-staging the CNO and assigning†to Exchange Trusted Subsystem†group with full control†but it doesn't work.

http://blogs.technet.com/timmcmic/ar...group-dag.aspx





Hi All

I have a customer on Exchange 2003 using Outlook 2007. He sends out a meeting request to a user in a different company ( who is on Exchange 2007 ). The external user declines the meeting and proposes a new time. The organizer receives the declined message back, but the new proposed time is not shown in the header bar and is not added to the calendar in the new timeslot.

However - when the same organizer sends the same meeting request to an INTERNAL user. The internal recipient declines the request and sends  the new proposed time back to the organizer. The organizer receives the message with the new proposed time showing up just fine and inserted in his calendar.

 

Any idea why this happens with external recipients outside the user's exchange organization ? I have searched the web and could not find a definitive answer.

 

Any help is appreciated




When using the new junk email reporting tool for Outlook 2010 I get a error reporting tool could not attach to your  message




Hello,

I have an MS Exchange Server 2003 (v. 6.5.7638.1)¬*running on Windows Server 2003 SE.¬* I have several users accessing email via OWA on IE 7¬*when logged into a terminal server also running Windows Server 2003 SE.¬*¬*One user cannot send a new email or reply to a received email:¬* Error (if no subject entered) is "Can't Perform This Action"; Error (if any subject entered) is "The Item Could Not Be Found. It May Have Been Deleted".¬* This user can receive new emails, read & delete old/new emails, but just can't send.¬* All was fine until last week; I had made changes to that user's Active Directory profile¬*early in the week (Tuesday) but the user didn't report any problem until Friday.¬* Changes made were adding another user to the mailbox rights/permissions list, and allowing FULL ACCESS.

It does seem like a user rights problem, as¬*I can send emails on that user's account in OWA when logged into the terminal server with an administrator account.¬* Any ideas?

Thank you,
Byron




I am currently running a clustered Exchange 2003 server setup running on Windows 2003 servers.† Recently we have had to remove a domain admin account that i think was used to install the original Exchange 2003 setup.† Now whenever we create a new user and Exchange mailbox, when it actually comes to logging onto the mailbox for the first time we get the following error message:

The action could not be completed.† The name could not be resolved to a name in the address list

Does anyone have any ideas regarding this problem, i have read somewhere to rerun the domain prep but this had no effect on resolving the problem.




hi everybody,
we are using exch 2003 on win 2003.
we came across a strange issue today.

we use outlook 2003 as messaging client.
when one of our users tried to open a message with attachment, a small message window appeared saying "could not open one or more attachments"
once he clicked the OK button the message opened but with no attachment. we configured a new profile, we configured the profile in some other's system, but the problem went unresolved.

the user was in online mode and cached exchange mode was not enabled.

when we enabled the cached exchange mode, all things were working fine. messages were opened without any message window and attachments were very much visible.

can somebody explain how all this happened.

thanks in advance...